Новини

Благодійна акція до Дня Святого Миколая

      Кожна нація, кожен народ, навіть кожна соціальна група мають свої звичаї, що виробилися протягом багатьох століть і освячені віками. Християни всього світу вшановують пам'ять покровителя дітей та мандрівників — святого Миколая. Для дорослих це особливий день. Адже  напередодні свята варто згадати всі свої вчинки: добрі і злі, зважуючи, чого більше. А ще перед новорічними та різдвяними святами завжди є гарна нагода зробити добру справу, допомагаючи тим, хто цього потребує.
     09 грудня 2019 року у вестибюлі Івано-Франківського базового медичного коледжу  традиційно відбувся благодійний ярмарок до Дня святого Миколая. І нехай цьогоріч кількість учасників заходу була дещо меншою та дохід від  продажу учасниками ярмарки вражає. Виторг становив 8127 гривень, із них студентами групи I-2 було зароблено – 909 грн., групи I-3  – 886 грн., групи I-4  – 974 грн., групи I-6 – 1380 грн., групи I-8 – 382 грн., групи I-1 – 1664 грн., групи I-5 – 704 грн., групи II-7 – 584 грн., студентський профком (листи до Миколая) – 644 грн. Але і це ще не все. Ті студенти та викладачі, хто не зміг узяти участь у благодійній ярмарці, вирішили зробити свій внесок у благородну справу: здати гроші та одяг. За виручені кошти було закуплено іграшки, теплий одяг, канцтовари, солодкі подарунки, фрукти.
     12 грудня 2019 року студенти Івано-Франківського базового медичного коледжу завітали з подарунками до КНП «Івано-Франківського обласного дитячого психоневрологічного санаторію» у смт. Єзупіль.
     Студенти-медики розважали дітвору та тішили присутніх своїм оптимізмом і щирістю.    
     Усі учасники заходу щиро вдячні Святому угоднику Божому Миколаю за щедрі подарунки та гарний настрій! Нехай у цей казковий день, Святий Миколай завітає та обдарує кожного найбажанішими та необхідними подаруночками!
     Ми вдячні кожному, хто допомагав та підтримував ініціативу адміністрації закладу та студентського  самоврядування у цій благородній справі. Дякуємо усім викладачам, студентам-волонтерам, що допомагають дітям. Щиро дякуємо усім, у кого відкрите серце для Добра та Любові!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165