Новини

День відкритих дверей

     Близько 140 абітурієнтів прийшли на День відкритих дверей, який відбувся у неділю, 26 січня.
     Ще до початку зустрічі адміністрації коледжу з майбутніми абітурієнтами і їхніми батьками гостям роздавали презентаційні буклети про найстарший за віком медичний навчальний заклад Прикарпаття та один з найавторитетніших сьогодні, а також Умови прийому до коледжу. В головній аудиторії довелося докладати стільці - так багато прийшло бажаючих дізнатися про навчальний заклад.
     Після перегляду відеоролика про коледж директор ІФБМК, колишній його випускник Володимир Стасюк продовжив розповідь про матеріально-технічну базу та про успіхи і здобутки коледжу. Приміром, показово, що ліцензійний інтегрований іспит "Крок.М", який студенти складають в останній місяць перед випуском, на 5-15% вищий за національний. А за даними ДПА коледж займає перші сходинки в рейтингу серед інших закладів фахової передвищої освіти. Це, так би мовити, колективні здобутки. До них додаються індивідуальні: шість разів представники ІФБМК ставали переможцями Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності "Ескулап".
     Як наголосив Володимир Стасюк, "для нас основне - навчити дитину". І для цього в коледжі є всі умови, від студента потрібно лише бажання вчитися. "Якщо складно - допоможемо, не любимо лише лінивців", - сказав Володимир Васильович і додав, що головний девіз коледжу: "Наша праця є нашою молитвою".
      Вперше в цьому році в ІФБМК починають готувати фахових молодших бакалаврів. Методист, відповідальний секретар приймальної комісії Ірина Гафійчук розповіла, що набиратимуть 70 фельдшерів, 195 медичних сестер після 9 класу, 35 акушерок після 11 класу, також після 11 класу медсестер. Вона детально зупинилася на правилах прийому, термінах подачі документів, вступних іспитах, зарахуванні. Для абітурієнтів і батьків важливо все: як проходитимуть іспити, з яких предметів, чи будуть підготовчі курси (будуть, у червні, три дні). Було також наголошено, що всю інформацію можна отримати і на сайті коледжу, у розділі "Абітурієнту".
     Заступник директора з навчально-методичної роботи Олександра Воєвода розповіла, чим ІФБМК вигідно відрізняється від школи та інших навчальних закладів: лише перша зміна; у п'ятницю лише три пари, щоб дітям було зручно їздити додому; тільки п'ятиденка, без занять в суботу; безкоштовні консультації для першокурсників; більша кількість годин на профільні предмети.
     Представники адміністрації відповіли на численні запитання: від умов прийому, пільгових категорій, до оплати за навчання і до умов харчування та проживання. Особливо батьків зацікавило, що при успішному навчанні студенти-контрактники мають шанс перейти на державне навчання. А ті, хто співає, танцює, займається спортом, мають можливість розвивати свої таланти.
     Щодо умов навчання і харчування, до учасники Дня відкритих дверей побували в навчальних аудиторіях і класах, в бібліотеці, в їдальні, в музеї коледжу.
     А для тих, хто не зміг завітати на цей День відкритих дверей, проведуть ще один такий ознайомчий захід у травні.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo