Новини

Вступний марафон: день другий

            Хто що б не казав, але вступна кампанія – то хвилювання і абітурієнтів, і батьків, і працівників навчального закладу. Здавалось би, щодня один і той же алгоритм дій, як модно нині говорити – логістика, звичний розпорядок – жеребкування, дотримання санітарно-гігієнічних умов, відеоконтроль, одні і ті ж тестові завдання, та хвилювання у кожного свої. То ж ми вирішили інформувати про кожний день вступних випробувань.
          Та насамперед згадаймо перший день. Першим, як вважає багато хто, найважче. Директор ІФБМК, колишній випускник навчального закладу Володимир Стасюк тішиться, що на іспити прийшли всі 30 абітурієнтів. А ще більше тішиться, що і з української мови, і з біології немає жодної незадовільної оцінки. Це свідчить, що студентами коледжу прагнуть стати серйозні і розумні діти.
         До речі, свої оцінки вступники могли побачити швидко – близько 19 години.
         І от другий день вступних іспитів абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу). Якщо першого дня вступні випробування складали абітурієнти однієї, 1-ї групи, то сьогодні дві групи – 2-а і 3-я. У кожній по 30 вступників.
         Для тих, хто писав тести у першу зміну (по годині на українську мову і біологію та пів години перерви між іспитами), випробування закінчилися об 11 год. 30 хв. Друга зміна розпочалася о 13 год. і завершилася о 15 год. 30 хв. А це не так пізно, щоб були проблеми з добиранням додому.
        Для викладачів, які перевіряють тестові завдання, обсяг роботи більший, але намагаються теж якомога швидше оцінити працю вступників, бо розуміють хвилювання кожного. Саме тому на вступних випробуваннях панує атмосфера доброзичливості, спокійної праці, порядку.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165