Новини

З Днем матері!

     У другу неділю травня, з 2000 року, в Україні офіційно відзначається День матері. Хоча ще у 1928 році вперше його святкували у Львові, та у 1939 році радянська влада його заборонила. Традиція була відроджена в незалежній Україні. Саме у травні, який вважається місяцем Небесної Матері – Пречистої Діви Марії.
     Без матерів і нас би не було. Дорога у великий світ життя кожного з нас починається з материнського серця. І завжди – від колиски до зрілості – вона є берегинею для своїх дітей. Вишиті нею рушники і сорочки зігрівають нас і нагадують, хто ми і звідки родом, просять у Господа для всіх доброї долі.
     Мати – це любов і мудрість, ніжність і милосердя, затишок і прихисток. Все, що маємо – від матерів. І за це наша вдячність.
     А ще, перефразовуючи Степана Пушика, всі діти молоді, допоки чекають, допоки живі матері.
     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі у групах відбулися виховні години, присвячені Дню матері. Студенти наголошували на традиціях українського народу з особливою пошаною ставитися до матері як до берегині роду.
     Адміністрація ІФМФК, студенти та викладачі теж вітають матерів з їхнім святом. Вдячні за недоспані ночі і щоденну працю, за тепло рук і постійне хвилювання за дітей, за мудру науку і постійну любов. Нехай у цей весняний день у ваших оселях зберуться діти, нехай освітить їх затишок і тепло. Нехай Господь дарує вам здоров’я, щастя і повагу!
     Низький уклін усім матерям!
den materi

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165