Новини

Участь в тренінгу щодо протидії торгівлі людьми

     Голова студентського самоврядування Івано-Франківського медичного фахового коледжу Христина Яворська (IV курс, 5 група)  та членкиня студентського самоврядування Наталія Костюк (ІІІ курс, 2 група) 16-17 вересня взяли участь в тренінгу, який проводив Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» у рамках реалізації проєкту «Підвищення обізнаності молоді Івано-Франківської області щодо безпечної міграції та працевлаштування».
     Учасники тренінгу за два дні отримали багато нової інформації з питань протидії торгівлі людьми. Зокрема, ознайомились з визначенням торгівлі людьми, її масштабами та основними тенденціями у 2021 році на основі статистичних даних.
     Під час роботи в малих групах відбувалася презентація напрацювань за темою «Правила безпечної міграції та працевлаштування». Учасники тренінгу пройшли онлайн-квест з безпечного працевлаштування, навчились відрізняти міфи від фактів, здійснили керований перегляд анімаційного фільму «Що таке торгівля людьми?» та анімаційних відеоісторій постраждалих «Навіть ти».
     Особлива увага приділялася особливостям роботи з різними групами дітей та молоді, адже учасниками тренінгу були представники вищих навчальних закладів, коледжів, ліцеїв, професійно-технічних училищ. Їх вчили розробляти плани занять з протидії торгівлі людьми, використовувати інтерактивні форми превентивних заходів для дітей та молоді.
     Цікавими та насиченими були ці два дні тренінгу для студентів, які згодом стануть тренерами для своїх ровесників, які навчаються в ІФМФК. Бо власне такою є ідея проєкту: упередити торгівлю людьми, підготувати волонтерів, які проводитимуть роз’яснювальну роботу серед молоді.
Прес-центр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165