Новини

Студенти коледжу долучилися до міжнародної екологічної акції з прибирання

     «Побачив? Прибери!» – під таким гаслом 18 вересня одночасно у 24 регіонах України і 180 країнах світу проходила міжнародна акція – Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Долучилися до неї і студенти Івано-Франківського медичного фахового коледжу під керівництвом викладачки основ екології та профілактичної медицини Галини Іванівни Скуповської.
     Майбутнім медикам не байдужі екологічні проблеми, забруднення довкілля, нагромадження твердих побутових відходів, засмічення населених пунктів, лісів, річок, вулиць, пляжів. Адже все це негативно впливає на здоров’я людей. Тож студенти стали частиною спільноти, яку об’єднала ідея очищення навколишнього середовища від сміття.
     «Де б ми не були – зробимо чистішими наші вулиці, прибудинкові території, ліси, річки, узбіччя доріг, адже чисте довкілля – запорука здоров’я», – таким був основний меседж Всесвітнього дня прибирання. Він має також на меті підвищити обізнаність про кризу неправильного використання відходів і мобілізацію суспільства для участі у заходах з прибирання.
     Акція «World Cleanup Day» проходила з 10 години ранку 18 вересня з дотриманням  карантинних норм та обмежень. Згодом студенти ділилися своїми світлинами з акції в соціальних мережах Інстаграм, Фейсбук. Підготовлено також спеціальний відеофільм.
     Хоча пам’ятаймо: турбота про чисте довкілля повинна бути постійною. І це справа кожного.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165