Новини

Відновлюємо публікацію спогадів «85 розповідей випускників ІФМФК»

     Більше місяця наш проєкт «85 розповідей випускників ІФМФК», приурочений до 85-річчя Івано-Франківського медичного фахового коледжу, був на паузі.

    Повномасштабне вторгнення росії в Україну наче поділило наше життя на «до» і «тепер». У цьому теперішньому житті були шок і паніка, страх і розчарування – це в перші дні. Ми були «залежними» від телевізора та інтернету – шукаючи новини; ми були приголомшені повідомленнями про Маріупіль і Харків, Чернігів і Суми, про втрати цивільних і військових; ми лякалися сирен повітряної тривоги і вибухів.

    Згодом прийшло усвідомлення, що ми можемо і мусимо перемогти. І що для цього необхідні віра і праця кожного. Волонтеримо, фінансово підтримуємо Збройні Сили України, працюємо на своїх робочих місцях, адаптовуємося до такого життя.

   Ворог хотів загнати нас у переляк, страх, тривогу. Та ми не здамося. Треба мріяти про майбутнє, треба згадувати і минуле, бо водночас це психологічно відволікає від тривоги та виводить зі стресу.

    Тому вирішили повернутися до проєкту «85 розповідей випускників ІФМФК», який перервала війна. Просимо випускників різних років Івано-Франківського медичного училища, Івано-Франківського базового медичного коледжу поділитися спогадами про найяскравіші епізоди навчання і викладачів, які були би цікаві і корисні нинішнім студентам коледжу (як треба вчитися, чим важливе навчання для оволодіння медичним фахом) і нинішнім викладачам (які методи навчання найбільше запам’яталися, хто з вчителів найбільше вплинув на становлення фахівця і особистості), а також як навчання в ІФМФК вплинуло на подальшу долю випускників.

     Всі спогади будуть опубліковані на сайті Івано-Франківського медичного фахового коледжу https://mc.if.ua/, а найінформативніші увійдуть до книжки, видання якої буде приурочено до 85-річчя ІФМФК і примірник якої отримає кожен автор у подарунок.

    Перші десять спогадів уже опубліковані на сайті коледжу в розділі «Новини», завтра почнемо подавати нові.

    Також створена окрема графа «85 розповідей випускників ІФМФК» у розділі «Виховна робота», там же вміщене Положення про проєкт.

     Просимо випускників ІФМФК різних років: долучайтеся до нашого проєкту, подавайте свої спогади. На зло ворогові – життя продовжується!

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165