Новини

Вітання випускникам.

 Дорогі випускники! Адміністрація і педагогічний колектив Івано-Франківського медичного фахового коледжу вітає випускників спеціалізації «Сестринська справа» і «Лікувальна справа» із завершенням навчання в  найстарішому на Прикарпатті медичному закладі освіти з більш як 80-річною історією, одному з найавторитетніших в Україні.

На вашу долю випав непростий час випробувань. Спершу COVID-19, карантинні обмеження, дистанційне навчання, а з 24 лютого – російсько-українська війна. Замість очних занять у коледжі – дистанційне навчання, відсутність живого спілкування з викладачами і однокурсниками. В останні місяці – поєднання навчання з волонтерством, сирени повітряної тривоги, хвилювання за тих, хто на фронті відстоює нашу незалежність і суверенітет. Та від випробувань ми стаємо сильнішими. А наша праця, навчання – це наш внесок у перемогу. Віримо в перемогу, наближаємо її!

Бажаємо вам, дорогі випускники, світлої долі під мирним небом, професійного становлення і постійного самовдосконалення, любові до ближніх і поваги від людей! Пам’ятайте, що медицина – це найпрекрасніше з мистецтв. Будьте вдячні своїм викладачам, які дали вам знання, батькам, які вас підтримували, однокурсникам за студентську дружбу.

Несіть з гідністю звання випускника Івано-Франківського медичного фахового коледжу!

В добру путь, дорогі випускники! З Богом!

 

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165