Новини

Вітаємо з Днем Державного Герба України!

     Адміністрація КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) вітає працівників і студентів з календарним святом – Днем Державного Герба України!
      31 рік тому, 19 лютого 1992-го, Верховна Рада України затвердила Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців часів визвольних змагань XX століття, який  має статус малого герба та є головним елементом великого Державного Герба.
     Український тризуб має тисячолітню історію, уособлює прагнення нашого народу до волі, незалежності та процвітання, символізує для українців в усьому світі нерозривний зв’язок із Батьківщиною. І водночас він є своєрідним оберегом.
     Малий Державний герб – один із державних символів України нарівні з Конституцією, прапором і гімном. Зображення герба розміщується на печатках органів державної влади і державного управління, грошових знаках та поштових марках, службових посвідченнях, бланках державних установ. Є він і на українських паспортах, і на дипломах, які отримують наші студенти після закінчення коледжу.
     Вітаємо усіх з цим визначним днем! Будьмо гідними нашої історії, будьмо сильними і незламними у боротьбі проти московського агресора! Віримо в ЗСУ, віримо в Перемогу! Працюймо і об’єднуймося задля нашої Перемоги!
Адміністрація ІФМФК.
герб2

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo