Новини

Заняття на базі КНП «Івано-Франківський обласний перинатальний центр»

     Незважаючи на складну ситуацію в країні, студенти-медики здобувають знання очно, оскільки важко уявити собі медсестру чи акушерку, навчання якої проходило лише дистанційно. Ми вдячні нашим захисникам за можливість навчатися, працювати і вдосконалювати свої теоретичні знання на клінічних базах.
     Сьогодні студенти групи ІІІ-7 Івано-Франківського медичного фахового коледжу, під час практичних занять з педіатрії, разом із викладачем педіатрії Марією Степанівною Пинило, працювали на базі КНП «Івано-Франківський обласний перинатальний центр». Студенти мали можливість відвідати нещодавно відкрите оновлене відділення сумісного перебування матері та дитини, а також поспілкуватися з щасливими батьками, та маленькими пацієнтами. Також наші студенти підготували, та вручили матусям пам’ятки «Дбайливий догляд за малюком, з перших днів життя».
    У відділенні інтенсивної терапії новонароджених студенти змогли побачити сучасне обладнання, та під керівництвом висококваліфікованого медичного персоналу, ознайомитися з роботою сучасних моніторів, апаратів штучної вентиляції легень, кювезів, шприцевих насосів, та зігріваючою апаратурою для немовлят.
    А ще нам сьогодні пощастило, і ми змогли побачити, як народжуються «маленькі українці», красиві двійнятка Марічка та Володимир. Ми почули їх перший крик, поспілкувалися з щасливим татусем, який служить у лавах Збройних Сил України бойовим медиком.
    Ми демонструємо цілому світу, що незважаючи на війну, яка є у нашій державі, ми працюємо задля перемоги нашої країни на всіх фронтах.
    Україна обов’язково переможе! Дітки народжуються…життя триває!!!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165