Новини

Олімпіада з української мови

 Любов до рідної мови та досконале володіння нею набувають нового значення в умовах російсько-української війни, коли мова є не тільки маркером національної ідентичності, але й щитом, який може захистити нас, українців, від ворожої агресії. Викладачі та студенти коледжу розуміють важливість мовного фронту, тому логічним завершенням ІІ етапу (коледжних) олімпіад стало проведення олімпіади з української мови, яка відбулася 17 травня 2023 р. серед студентів ІІ курсу спеціалізацій Лікувальна та Сестринська справи.
Олімпіаду проведено згідно з Положенням «Про проведення І та ІІ етапу олімпіад з навчальних предметів серед здобувачів освіти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР», яке передбачає два етапи:
     І етап – у кожній групі, де виявлено найсильнішого учасника;
     ІІ етап  (загальноколеджний), у якому переможці першого етапу повторно продемонстрували і підтвердили свій високий рівень знань та практичних навичок.
   Адміністрація коледжу вітає наших переможців Гап’як Софію (група ІІ-6),
Глущак Вікторію (група ІІ-8), Шкарбій Ірину (група ІІ-3), Подільську Анну (група ІІ-9), Коваль Анжеліку (група ІІ-2), Голотяк Анастасію (група ІІ-3), учасників Гаська Анатолія (група ІІ-5), Аннюка Петра (група ІІ-1), Сеніва Олександра (групаІІ-5), Мандзюк Тетяну (група ІІ-1), Шпигу Вероніку (група ІІ-5) та їхніх викладачок Наталію Андріївну Римар, Галину Іванівну Іванишин та Ярославу Гениківну Максимів.
Символічно, що нагородження відбулося у важливий для кожного з українців, які шанують рідні традиції й культуру, День вишиванки. Усі переможці та учасники були нагороджені грамотою коледжу і подарунками.
Зичимо учасникам олімпіади та їхнім наставникам подальших успіхів. Хай ваші знання, любов до рідної мови та культури запалюють вогники в серцях українців, а кожна з цих перемог стане нашим спільним внеском у Перемогу України у новітній війні.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165