Новини

Завершується захист виробничої практики

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) завершується захист переддипломної і виробничої практики. Першими успішно здали практичні навички здобувачі освіти випускного курсу спеціалізації Сестринська справа і Лікувальна справа. На цьому тижні проходить захист виробничої практики на ІІІ курсі спеціалізації Лікувальна справа та на І курсі спеціалізації Акушерська справа.
     27 червня у групі ІІІ-1, 28 червня – у групі ІІІ-5 відбувся захист виробничої практики. Проходив він у тренажерному кабінеті з п'яти дисциплін: внутрішня медицина, хірургія, педіатрія, акушерство і гінекологія.
     Кожний здобувач освіти витягав номерок, згідно з яким отримував завдання з кожної з п'яти дисциплін. Необхідно було поставити медсестринський діагноз, скласти план лікування і обстеження та відпрацювати один практичний навик відповідно до діагнозу. Простіші маніпуляції (вимірювання пульсу, тиску) майбутні фельдшери демонстрували один на одному, складніші, як от ін'єкції, клізми – на фантомах.
     За словами заступника директора з навчально-виробничої роботи Ярослава Олександровича Гарка, незадовільних оцінок на захисті практики у здобувачів освіти ІІІ курсу спеціалізації Лікувальна справа нема, загалом студенти показують достатній рівень володіння практичними навичками, хоча, звісно, є сильніші і є слабші.
     29 червня відбудеться захист практики з основ медсестринства у групі І-7 спеціалізації Акушерська справа. На цьому завершаться іспити з практики у стінах коледжу.
     І наразі у дев'яти третьокурсниць спеціалізації Сестринська справа продовжується виробнича практика в Німеччині у рамках програми ERASMUS+Mobilitat.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165