Новини

Вступні випробування для дев’ятикласників: день третій

     Неділя, вихідний день, але в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) проходили вступні випробування для осіб, які в цьому році вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів).
     Під час вступної кампанії вихідних нема. Щодня – чи то будній день, чи вихідний – по дві групи студентів приходять у коледж на співбесіду з української мови – таке вступне випробування в ІФМФК у цьому році. 16 липня співбесіду мали  5, 6 групи абітурієнтів.
    Кожний вступник методом жеребкування вибирає номер білету і групою працюють над своїми завданнями певний час. А потім за послідовністю варіантів, які витягли, по двоє заходять в аудиторію. Один відповідає екзаменаторам, а другий чекає своєї черги. У білеті – по 12 завдань.
     Інші вступники, поки чекають в коридорі, не можуть скористатися «підказками»: гаджети вони залишають у батьків або біля екзаменатора, а час очікування використовують на невеличкий відпочинок (попити води, з’їсти щось солодке «для мозку і зняття хвилювань») і знайомство один з одним. За цим слідкує відповідальний працівник коледжу.
     Одразу після усної відповіді кожному вступнику оголошують оцінку. 
     Завдання  з української мови не дуже складні, в межах шкільної програми. Атмосфера доброзичлива, спокійна. Екзаменатори відзначають непогані знання вступників, попри проблеми останніх років через COVID-19, дистанційне навчання, повномасштабну московсько-українську війну.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165