Новини

Вступні випробування для дев’ятикласників: день шостий

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) тривають вступні випробування для осіб, які в цьому році вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів).

     Щодня по дві групи абітурієнтів приходять у коледж на вступне випробування – співбесіду з української мови. У кожній групі починається вона з реєстрації в фойє коледжу і короткого інструктажу. І вже тут, з перших хвилин перебування в освітньому закладі, приязні усмішки членів приймальної комісії наче зменшують хвилювання вступників, латинські вислови на стінах налаштовують на відповідальну хвилю, а святково оформлений банер з синьо-жовтими кульками, біля якого фотографуються групою, додає урочистості. Згодом ці фото, а також світлини з самих вступних випробувань стануть першими в альбомах майбутніх студентів.

     Задля безпеки абітурієнтів співбесіда проходить в укритті на нульовому поверсі. На щастя, попередні дні вступних випробувань минули без сирен повітряної тривоги.

     Створені гарні умови і в самій аудиторії, і в коридорі, де вступники очікують своєї черги: є санвузол, кулер з водою, аптечка. Навіть спека не така відчутна, як на вулиці – підвальне приміщення, встановлені потужні вентилятори, бактерицидні рециркулятори.

     Члени екзаменаційної комісії доброзичливі, бо в умовах воєнного стану хвилювань і переживань аж забагато, тож вступні випробування не повинні стати додатковим стресовим чинником. Зрештою, це не екзамен у звичному розумінні, не тести, завдання не виходять за межі шкільної програми, достатньо часу для підготовки. І тішить, коли після спілкування з екзаменаторами абітурієнти виходять з усмішкою.

     За результатами співбесіди з української мови 19 липня незадовільних оцінок немає, найвищі оцінки – 12 балів отримала 1  абітурієнтка.

     Водночас продовжується прийом заяв і документів від вступників на основі повної середньої освіти (після 11 класу).

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165