Новини

Зустріч поколінь

     У понеділок теплий спогад про студентські роки пройняв атмосферу коледжу, коли свою альма-матер відвідав Дівнич Богдан Ігорович, колишній вихованець ІФМФК, а зараз проходить інтернатуру за спеціалізацією акушерство та гінекологія в ІФНМУ.
     Зустріч з директором коледжу В.В. Стасюком та професійним керівником А.М. Валовіною відзначилась особливо теплою атмосферою. Богдан також зустрівся зі студентами групи 1-3 та своїм колишнім наставником, класним керівником Кравцем О.Р.
     Під час цієї захоплюючої зустрічі наш випускник розповів про свої враження від студентських років, досягнення та здобутки, зосереджуючи увагу слухачів на важливих моментах навчання й особистісний розвиток. Богдан надав конструктивні настанови для успішного подолання викликів сьогодення.
     У наступній частині зустрічі було зосереджено увагу на актуальній для молоді темі: ранні статеві стосунки, питання вагітності, контрацепції, та захисту від захворювань. Альона Миколаївна та Богдан Ігорович відзначили  важливість профілактики, вакцинації, особистої гігієни та здорового способу життя для підліткового віку.
     Не було зайвим завершити зустріч бесідою за солодким столом, щоб залишити корисні та приємні  спогади!
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165