Новини

Лекції про основи сім’ї для першокурсників

     З відкритою лекцією на тему «Основи сімї» для здобувачів освіти першого року навчання КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 15-16 листопада виступив науковець і громадський діяч з Києва Адріан Буковинський.
     Адріан Буковинський є кандидатом філософських наук, провідним українським фахівцем з питань сім’ї і сімейних стосунків, президентом Всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я». Він провадить постійні наукові дослідження на тему родини, батьківства та складових сімейного щастя, активно працює над дослідженням сімейної політики держави, створив курси лекцій про стосунки, консультує пари, які планують вступити у шлюб. Його власна методологія стала основою для фахівців, які впроваджують програми підготовки до подружнього життя.
     У ці листопадові дні Адріан Буковинський приїхав до Івано-Франківська, щоб прочитати цикл лекцій зі спецкурсу «Основи сім’ї» для студентів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Водночас знайшов можливість виступити з такою лекцією і перед здобувачами освіти Івано-Франківського медичного фахового коледжу: 15 листопада – на першому курсі спеціалізації Лікувальна справа, 16 листопада – спеціалізації Сестринська справа.
     У своєму виступі Адріан Буковинський наголошував на християнських цінностях як основу функціонування повноцінної щасливої сім’ї, розмірковував про шляхи уникнення «родинної кризи» і розлучень, пропонував секрети щасливого, відповідального та ефективного батьківства. 
    Разом з Андріаном Буковинським був представник ГО " ХРИСТИЯНСЬКИЙ РУХ ЗА ЖИТТЯ" Мирослав ВОЗНЯК, який пропагує захист людського життя з моменту зачаття до природної смерті та пошанування гідності кожної людської особи.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165