Новини

Батьківські збори на першому курсі у майбутніх фельдшерів

     На першому курсі спеціалізації Лікувальна справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 24 листопада відбулися батьківські збори.
     Після кількох років вимушеного проведення батьківських зборів у дистанційному форматі (спочатку через коронавірус, згодом через московсько-українську війну) така очна зустріч представників адміністрації ІФМФК та класних керівників груп з батьками була довгоочікуваною і важливою, – зазначила організаторка зборів, заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук. Для батьків – це можливість побувати в освітньому закладі, на власні очі переконатися, в яких умовах їхні діти навчаються, поставити свої питання стосовно своїх дітей і почути на них відповіді. Для викладачів – це можливість розповісти батькам про особливості і вимоги освітнього процесу та про зауваження до тих, хто має проблеми з відвідуванням занять, відробками пропусків чи успішністю, вкотре нагадати про важливість постійної комунікації і «чарівний трикутник» (студенти-викладачі-батьки).
     Збори складалися з двох частин. З привітальним словом виступив директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк. Він наголосив саме на співпраці батьків і викладачів, розумінні батьками своєї ролі учасників освітнього процесу, а також особливості першого семестру як адаптаційного при переході від шкільного навчання до фахового передвищого.
     Завідувачка відділення Галина Василівна Басараб розповіла про особливості освітнього процесу здобувачів освіти. Особливу увагу звернула на те, як проходять відпрацювання пропусків і консультації. На першому курсі осінній семестр триватиме до 22 грудня.
     Корисним був виступ практичної психологині коледжу Яніни Анатоліївни Івко про аспекти адаптації та роль батьків у житті сучасного студента. Вона розповіла, що таке психічне здоров’я, як про нього подбати, дала конкретні рекомендації батькам щодо їхньої участі в житті сучасних студентів та порадила літературу для підвищення знань про психічне здоров’я і виховання дітей.
     Другою частиною батьківських зборів стало спілкування батьків з класними керівниками навчальних груп І-3, І-1, І-5, І-9 Олександром Романовичем Кравцем, Іваном Зиновійовичем Земаном, Уляною Миколаївною Вітенко, Ярославою Гениківною Максимів. Можна було отримати детальнішу інформацію щодо освітнього процесу у даних групах.
     На спеціалізації Сестринська справа батьківські збори відбудуться 1 грудня.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165