Новини

Майбутні акушерки складали ЄДКІ

     Поки у більшості студентів КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) канікули, у здобувачів освіти ОПП Акушерська справа відповідальний період – 9 січня вони складали тестову компоненту ЄДКІ за спеціальністю Медсестринство.
     Раніше був ліцензійний іспит Крок.М, тепер – ЄДКІ (єдиний державний кваліфікаційний іспит). Це стандартизована форма здійснення контролю досягнення здобувачем освіти результатів навчання, визначених стандартом фахової передвищої або вищої освіти, та оцінювання таких результатів навчання.
     Перед практичною частиною ЄДКІ тестова компонента – це важливий етап, який показує теоретичний рівень підготовки випускників, своєрідний підсумок вивченого у коледжі за всі роки навчання.
     Іспит проводився за участю представника Центру тестування – проктора та представника поліції. Здійснювалося відеоспостереження та відеозапис, який буде передано до Центру тестування.
     Тестову компоненту ЄДКІ складали 24 майбутні акушерки.
     Додамо, що традиційно студенти ІФМФК складали Крок.М з результатами, вищими за загальноукраїнські показники. Сподіваємось, така традиція буде збережена і щодо ЄДКІ.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165