Новини

Останній «зимовий» випуск майбутніх акушерок

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 31 січня відбулося вручення дипломів випускникам ОПП Акушерська справа, які здобули освітньо-професійний ступінь «фаховий молодший бакалавр». Це останній «зимовий» випуск майбутніх акушерок, які вчилися 2 роки 5 місяців. Наступні здобувачі освіти спеціалізації Акушерська справа вчитимуться три роки (після 11-го класу) і чотири роки (після 9-го класу, перший набір яких відбудеться в цьому році).
     Як і торік, з огляду на непростий час московсько-української війни, це було не свято, а організоване зібрання з нагоди вручення дипломів майбутнім акушеркам і акушерам. Розпочалося воно з хвилини мовчання на вшанування пам’яті захисників і захисниць, які загинули за Україну. Завдяки нашим Героям та усім військовослужбовцям, які наближають Перемогу, є можливість сьогодні вчитися і вчити, готувати фахівців.
     Традиційними були виконання Гімну України на початку заходу і духовного гімну «Боже великий, єдиний» на завершення.
     Наказ про вручення дипломів фахових молодших бакалаврів зачитувала заступниця директора з навчально-методичної роботи Ірина Іванівна Гафійчук, а дипломи вручали директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк і заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук. Дипломи отримали 23 випускники. І кожному у подарунок – книга «Мати і дитина». Для майбутніх акушерок такий подарунок символічний і корисний.
     Їм довелося вчитися в непростих умовах пандемії коронавірусу і  московсько-української війни, але вони подолали всі виклики, успішно склали ЄДКІ і готові до професійної діяльності. Перед своїми викладачами і батьками здобувачі освіти прийняли присягу випускника Івано-Франківського медичного фахового коледжу, текст якої зачитувала староста групи IV-7 Наталя Лібер. За нею випускники повторювали слова обіцянки служити людям і медицині, працювати задля збереження здоров’я людей, підтримувати авторитет свого освітнього закладу.
     З успішним завершенням навчання і початком професійної діяльності майбутніх акушерок привітали директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк і завідувачка відділення Олеся Василівна Сухоручко. Вони побажали їм гарних здобутків, професійного зростання, задоволення від своєї праці, щасливої долі, а також усім – Перемоги і миру.
     У добру путь, дорогі випускники! 
     Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165