Новини

Навчально-виховна поїздка до Галича

     Три в одному – виховна година, навчальне заняття з біології і географії, екскурсія. Такою для здобувачів освіти групи І-5 ОПП Лікувальна справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) була поїздка у Галич 4 червня.
     Разом з класною керівницею групи, викладачкою біології і географії Уляною Миколаївною Вітенко та культорганізаторкою дозвіллєвої діяльності коледжу, соціальною педагогинею Наталією Іванівною Бобкович першокурсники побували в Музеї народної архітектури і побуту Прикарпаття у Крилосі та в Галицькому національному природному парку.
     В музеї під відкритим небом у Крилосі, де представлені чотири етнографічні регіони Прикарпаття – Гуцульщина, Бойківщина, Покуття та Опілля, екскурсія стала своєрідним заняттям з географії: тут можна було почути про особливості архітектури, побуту, одягу, традиції кожного з цих регіонів. А в Галицькому національному природному парку – це відповідно навчальне заняття з біології, де дізналися про флору і фауну природоохоронного регіону (майже 15 тис. га), відвідали музей «Природа землі Галицької» і центр реабілітації диких тварин.
     Було цікаво і пізнавально, почули багато нового про красу і багатство рідного краю. І найкраща можливість переконатися в цьому – це екскурсія під відкритим небом.
     Ставили чимало запитань екскурсоводу, який супроводжував першокурсників. А гіда, у свою чергу, вразило, як гарно студенти співали, особливо «Пісню про Довбуша».
     А ще цей день, проведений у Галичі, має виховне значення: ще більше згуртував студентську групу та став для здобувачів освіти своєрідним психологічним розвантаженням на свіжому повітрі.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165