Новини

Майбутні медсестри і фельдшери складали ЄДКІ

     Здобувачі освіти випускного курсу ОПП Сестринська справа і Лікувальна справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 5-6 червня складали тестову компоненту єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) за спеціальністю Медсестринство.
     Ні повітряна тривоги, ні вимкнення світла не вплинули на проведення ЄДКІ. На випадок проблем з енергопостачанням в ІФМФК є генератор, а завдяки проведенню іспиту в укритті на нульовому поверсі змогли його не переривати при сигналі тривоги. Поділили випускників на дві групи по 106 осіб, щоб змогли помістити в аудиторіях в укритті.
     ЄДКІ проходив за участю чотирьох прокторів з Центру тестування та трьох представників Національної поліції. Перед початком проведено інструктаж. Здобувачів освіти розмістили через одне посадкове місце. Здійснювалося відеоспостереження та відеозапис.
     На написання ЄДКІ було відведено 2,5 години, під час яких треба було відповісти на 150 питань.
     Орієнтовно результати ЄДКІ будуть відомі через 10-12 днів. Сподіваємось, традиційно вони будуть вищими за загальноукраїнські показники.
     ЄДКІ – це стандартизована форма здійснення контролю досягнення здобувачем освіти результатів навчання, визначених стандартом фахової передвищої або вищої освіти, та оцінювання таких результатів навчання.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165