Новини

Передостанній день вступних випробувань для дев’ятикласників

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) підходять до завершення вступні випробування для осіб, які вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів). Завтра співбесіду проходитиме крайня група абітурієнтів.
     Серед цьогорічних вступників до найстаршого на Прикарпатті медичного освітнього закладу з 85-річною історією – не лише представники Івано-Франківщини і сусідніх областей, а й з усієї України, в тому числі внутрішньо переміщені особи, особи з зони активних бойових дій, з тимчасово окупованих територій. Серед абітурієнтів є діти учасників бойових дій, діти, батьки яких воюють в ЗСУ, є і такі, чиї батьки загинули в московсько-українській війні. Саме завдяки захисникам і захисницям України ми маємо можливість вчитися і працювати.
     Порівняно з попередніми роками, серед абітурієнтів значно більше юнаків.
     У цьому році прийом здійснюється на три освітньо-професійні програми (спеціалізації) – Лікувальна справа, Сестринська справа, Акушерська справа. На останню –  вперше на основі базової середньої освіти (після 9 класу), і, судячи з кількості поданих заяв (95 на 23 місця регіонального замовлення), тут буде найбільший конкурс.
    Вже на етапі вступних випробувань абітурієнти мали змогу перезнайомитися, поспілкуватися один з одним – поки чекали своєї черги на співбесіду. Оскільки проходила вона в укритті на нульовому поверсі, то змогли побачити і музей історії побутової та медичної техніки, який тут знаходиться. Відповідно дещо дізналися і про історію коледжу. Цьогорічний набір першокурсників є особливий, ювілейний: у грудні виповнюється 85 років з часу заснування ІФМФК. До речі, буде і 10-річний ювілей музею, створеного до 75-річчя освітнього закладу.
    Щодня по дві групи абітурієнтів приходили у коледж на вступне випробування. Для усіх своєрідним елементом співбесіди стали і фотографії під час підготовки своїх відповідей і спілкування з екзаменаторами. А ще були спільні фото біля святково оформленого банера у холі коледжу. Згодом ці світлини стануть першими в альбомах майбутніх студентів.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165