Новини

ІФМФК у проєкті «КоледжCheck»

     Новий випуск YouTube-проєкту «КоледжCheck» знайомить з КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165). Тут навесні працювала знімальна група освітньо-розважального тревел-шоу і різнопланово «досліджувала» діяльність найстаршого на Прикарпатті медичного освітнього закладу з 85-річною історією, сьогодні одного з найавторитетніших серед медичних коледжів України.
     У п’ятому випуску «КоледжCheck» ведучі Олександр Педан, його донька Валерія та співачка ROXOLANA розповіли про Івано-Франківський медичний фаховий коледж. Вони показали, як опановують професії акушерів, фельдшерів, медсестер, завітали до студентів у гості в гуртожиток і навіть рятували манекен від серцевого нападу. Допомагали знімальній команді і здобувачі освіти ІФМФК.
     Телеведучий та громадський діяч Олександр Педан в анонсі про цей випуск програми зізнався, що заклад його вразив: «Повірте, це один з найкрутіших освітніх закладів у цій сфері. Просто пушка, побачите», – повідомив Педан.
     «КоледжCheck» – це формат пізнавально-розважального освітнього YouTube-реаліті, в якому ведучі «розбирають»  заклади професійної та фахової передвищої освіти, говорять про перспективи працевлаштування та розвінчують стереотипи, пов’язані з навчанням у коледжах. Проєкт є логічним продовженням шоу «УніверCheсk».
     Такі відеомандрівки освітніми закладами допоможуть батькам і абітурієнтам визначити майбутню професію та вибрати місце навчання.
Пресцентр коледж.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165