Новини

День студента у Івано-Франківському базовому медичному коледжі

      Весело, з гумором, драйвом, а ще інтелектуально  відзначили День студента у Івано-Франківському базовому медичному коледжі. І хоча саме свято настане аж у неділю, його вирішили зустріти кількома днями раніше, оскільки напередодні вихідних молодь роз’їжджається по домівках.
Ведучі Софія Дудяк та Богдан Вилка ознайомили студентів із історією Міжнародного дня студента і розпочали  вікторину «Що робити, якщо…?». Студенти мали дати найбільш креативну відповідь із скрутної ситуації.
      Кожне питання оцінювалось оплесками вболівальників. Варто зазначити, що за умовами вікторини, ніхто не мав права підказувати, бо у такому випадку відповідь не зараховувалась. На перервах звучала музика, яка створювала передсвятковий настрій. Всі учасники конкурсу  отримали смачні та корисні подарунки від студентського профкому. Після вікторини ведучі провели лотерею для всіх студентів. Кожен студент міг спробувати свою фортуну.
      Любі студенти!
     Ще раз вітаємо Вас із Днем студента! У вас зараз відповідальний період в житті, коли ви стаєте дорослими. Вчіться самостійно приймати рішення. Ваше навчання – це перша сходинка становлення вас як професіоналів. Ви вже  зробили важливий крок, обравши майбутню спеціальність. Тепер вам належить набиратися знань, щоб потім з успіхом застосувати їх на практиці. Бажаємо вам міцного здоров’я та  успіхів в цій нелегкій  справі. Зі святом!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165