Новини

День святого Валентина в ІФБМК

      Різноманітними заходами відзначили студенти ІФБМК день святого Валентина – свято всіх закоханих.
     За день до свята, 13 лютого, такій даті був приурочений виховний захід «Кохання з першого погляду». Ця конкурсно-розважальна програма об’єднала студентів трьох груп першого курсу – І-1, І-4 і І-5. Чудово справилися з обов’язками ведучих студенти першої групи Юлія Дуплеца та Владислава Шкрібляк. Вони провели сім конкурсів між парами та два між глядачами.
     Шість пар змагалися за звання кращих, демонструючи свої вміння в різних конкурсах. Переможцями стали Вікторія Савик і Богдан Вилка, вони здобули титул «Ідеальна пара», а ще отримали тематичні подарунки і грамоти. Та й усі пари-учасники заходу були нагороджені грамотами і солодкими подарунками.
     Ще більше заходів проведено безпосередньо у день святого Валентина. Напередодні у холі коледжу для студентів першого року навчання поклали коробочки для валентинок, а 14 лютого на великій перерві підрахували, скільки ж валентинок вкинули студенти кожної групи. Як виявилося, найбільше валентинок було у студентів групи І-5, тож вони отримали солодкі подарунки для усієї групи  від профкому коледжу.
     А з ініціативи організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Л.І.Мельник та першокурсників групи І-3 14 лютого для студентів коледжу була організована святкова фотозона.
     Студентка цієї групи Олеся Мельник була переодягнена в Купідона і дарувала валентинки з побажаннями студентам та працівникам коледжу.
     Попри суперечки, чи є традиційним таке свято – день святого Валентина в Україні, а чи запозиченим з інших країн, молодим людям воно подобається тим, що можна дарувати гарні слова і подарунки своїм коханим, говорити і співати про кохання, просто радіти спілкуванню з тими, хто поряд.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165