Новини

Як викладачі Івано-Франківського базового медичного коледжу шукають новий формат співпраці з батьками

     З 30 березня по 3 квітня 2020 року  у  коледжі відбулися дистанційні спільні збори батьків та студентів на всіх курсах. Мета зборів – ознайомити батьків із дистанційною формою навчання у закладі, графіком проведення консультацій.
     Порядок проведення батьківських зборів у новому форматі був довільним (Інстаграм, вайбер, ZOOM, телеграм і т.д.). Кожен керівник групи сам обирав методику проведення зборів у дистанційному режимі, про що завчасно повідомляв батьків.
    Завдання коледжу  показати, що в ньому безпечно, тут навчають та розвивають особистість. Батьківські збори пройшли у дружній атмосфері, де всі мали можливість, як батьки так і представники адміністрації, керівники груп висловити свої пропозиції до даної форми навчання. Обговорили контроль навчальних досягнень студентів за період дистанційного навчання під час карантину.
     Для  керівників груп та адміністрації це був ще один приклад, як постійно можна спілкуватися з батьками (адже є такі, які весь час хочуть щось чути про свою дитину).
     Така форма спілкування є необтяжливою та позитивною.  Батьківські збори є ефективною формою взаємодії між батьками й викладачами, яка допомагає реалізувати всі поставлені цілі.
     Адміністрація коледжу дякує керівникам груп за успішно проведені батьківські збори.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165