Новини

Завершилися вступні випробування для дев’ятикласників

     У КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) завершилися вступні випробування абітурієнтів на основі базової середньої освіти (9 класів) на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням.
     Завершення вступних іспитів припало на суботу, 22 липня, але для вступників двох останніх груп і членів приймальної комісії це робочий день.
Для проведення співбесіди було сформовано 18 груп: у кожній - по 17-20 вступників. Щодня співбесіду з української мови проходили абітурієнти двох груп.
      Алгоритм проведення співбесіди прес-центр щодня висвітлював на сайті коледжу та перед початком випробування. Одразу ж, після відповіді, члени екзаменаційної комісії  кожному вступникові оголошували оцінку  та спілкувалися з ними  (цікавилися їхніми захопленнями та досягненнями, мотивацією щодо вибору майбутнього фаху й освітнього закладу, в якому прагнуть навчатися.
      Задля безпеки абітурієнтів співбесіда проходила в укритті на нульовому поверсі коледжу. Тут є санвузол, кулер із водою, аптечка. Залом очікування став музей історії побутової та медичної техніки, де абітурієнти могли  познайомитися один із одним, розглянути експонати музею та дізнатися більше про історію найстарішого на Прикарпатті медичного освітнього закладу.
     Завдання з української мови відповідали вимогам програми для загальноосвітніх навчальних закладів (5-9 класи).
     Екзаменатори до абітурієнтів ставилися доброзичливо.
Співбесіду в очному форматі пройшло 312 вступників. Під час проведення співбесіди комісією виявлено, що високого рівня досяг 141 абітурієнт, достатнього -101, середнього - 64, а початкового – 6. Позитивний результат співбесіди зі вступником дає йому можливість брати  участь у конкурсі на місця регіонального замовлення. А конкурсний відбір на навчання за кошти фізичних осіб (контрактна форма навчання) здійснюватиметься за результатами розгляду мотиваційних листів.
Приймальна комісія інформувала, що рейтингові списки абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на місця регіонального замовлення, будуть висвітлені на офіційному сайті коледжу та у групі Вайбер  не пізніше 26 липня до 12.00 години.
     У цьому році передбачено 185 місць регіонального замовлення на спеціалізації: сестринська справа - 93, лікувальна справа – 92.
Зарахування вступників за регіональним замовленням відбудеться не пізніше 31 липня до 18.00, а на контрактне навчання (за кошти фізичних та/або юридичних осіб) – не пізніше 3 серпня 2023р.

Пресцентр коледжу

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165