Новини

«Екватор» вступних випробувань для дев’ятикласників

     Четвертий день вступних випробувань в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) можна вважати своєрідним «екватором» (серединою) – більше половини вступників на місця регіонального замовлення для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра на основі базової середньої освіти (9 класів) пройшли співбесіду.
     Щодня по дві групи абітурієнтів приходять у коледж на вступні випробування – у дві зміни, зранку і після обіду. Загалом до співбесіди допущено 309 осіб на 210 місць регіонального замовлення.
     Якщо в минулому році на співбесіду з української мови було сформовано 18 груп, у кожній по 15-17 вступників, то цьогоріч за рішенням приймальної комісії сформовано 15 груп, по 20 осіб у кожній. Відповідно зменшується кількість днів вступних випробувань. Хоча і зростає навантаження на екзаменаторів.
     Групи створювалися згідно з порядком надходження заяв і у випадку надзвичайних умов чи складних ситуацій щодо окремих вступників, а не власних їхніх побажань. Наразі не має значення, яку професійно-освітню програму абітурієнти вибрали – Лікувальну справу, Сестринську справу чи – це перший набір після 9-го класу – Акушерську справу.
     Абітурієнти відзначають спокійну, доброзичливу атмосферу під час проходження співбесіди – від моменту жеребкування до спілкування з екзаменаторами. Останні ж зазначають, що майбутні студенти показують непоганий рівень знань з української мови. Свої оцінки абітурієнти знають одразу після співбесіди.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165