Новини

Відбулося засідання педагогічної ради

     У Всесвітній день вишиванки, 19 травня, на платформі ZOOM відбулося розширене засідання педагогічної ради Івано-Франківського медичного фахового коледжу.
     Обговорено і затверджено Правила прийому до ІФМФК на 2022 рік. З інформацією виступила відповідальний секретар приймальної комісії Ірина Гафійчук. Підтримано рішення провести вступне випробування у вигляді індивідуальної співбесіди і лише з української мови.
     Про актуальні питання завершення семестру і навчального року на педраді доповіли завідувачки відділень Мирослава Вацеба, Альона Валовіна, Олеся Сухоручко, заступники директора коледжу Олександра Воєвода і Ярослав Гарко.
     Для першокурсників відбудеться підсумковий контроль знань з тих же предметів, що виносяться на національний мультипредметний тест - своєрідна "репетиція ЗНО" для тих, хто думає про здобуття вищої освіти.
     Щодо студентів, які зараз знаходяться за кордоном. Вони зможуть здати цей підсумковий екзамен, коли повернуться в Україну. У коледжі наголошують: все буде лояльно, без перевантажень, з огляду на теперішній важний час. Але скласти його потрібно всім.
     30 червня у коледжі відбудеться вручення дипломів. До такої ж дати видаватимуть свідоцтва про повну загальну середню освіту тим, хто не має наміру продовжувати навчання.
     На засіданні педради йшлося також про те, як працювати далі, враховуючи труднощі і обмеження воєнного стану, прогнозування плану освітнього процесу на наступний навчальний рік. Наголошувалося, що визначальним є принцип "все для перемоги".
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165