Новини

Індивідуальні усні співбесіди: день другий

     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі завершено прийом заяв і документів від вступників на основі базової середньої освіти (9 класів) і розпочато прийом заяв від вступників на основі повної загальної середньої освіти (11 класів). 15 липня продовжуються індивідуальні усні співбесіди з української мови з вступниками після 9-го класу на місця регіонального замовлення.
     Щодо кількості поданих заяв і документів від вступників після 9-го класу, прийом яких завершено 14 липня о 18 годині, уже можна говорити про остаточні цифри: 311 осіб на місця регіонального замовлення і на контрактні місця; на спеціалізацію «Лікувальна справа» 160 заяв і на спеціалізацію «Сестринська справа» 250 заяв. Розпочато прийом заяв і від одинадцятикласників – за 14 липня надійшло сім заяв. Оскільки випускники середньої школи (після 11-го класу) мають право вступати лише на контрактні місця, то їм не доведеться проходити через вступні випробування, а конкурсний відбір здійснюватиметься за результатами розгляду мотиваційних листів.
     А от дев’ятикласники, які вступають на місця регіонального замовлення, повинні пройти індивідуальну усну співбесіду з української мови. 15 липня таке вступне випробування проходило у двох групах. Як у і перший день, незадовільних оцінок нема.
     За словами відповідального секретаря приймальної комісії ІФМФК Ірини Гафійчук, «діти виходять на таких же позитивних емоціях, всі задоволені». Співбесіда проводиться в облаштованому під аудиторні заняття укритті, в доброзичливій атмосфері.
     Кожний вступник методом жеребкування вибирає номер білету і групою працюють над своїми завданнями певний час. А потім за послідовністю варіантів, які витягли, по двоє заходять в аудиторію. Один відповідає екзаменаторам, а другий чекає своєї черги. Одразу після усної відповіді кожному оголошують оцінку.
     Інші вступники, поки чекають в коридорі, не можуть скористатися «підказками»: гаджети вони залишають у батьків або біля екзаменатора, а час очікування використовують на невеличкий відпочинок (попити водички, з’їсти цукерку) і знайомство один з одним. За цим слідкує відповідальний працівник коледжу. За його словами, вступники розказують про себе, згадують цікаві випадки зі шкільного життя і про свої завдання навіть не згадують. Та і не надто складні ці завдання. Тож відповідно незадовільних оцінок немає.
     Індивідуальні співбесіди проводитимуться і у вихідні, адже набрано багато груп і до 21 липня триватимуть вступні випробування для осіб на місця регіонального замовлення.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165