Новини

Індивідуальні усні співбесіди: день четвертий

     Попри те, що сьогодні неділя, в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі продовжувалися індивідуальні усні співбесіди з української мови для осіб, які в цьому році вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів).
      Без вихідних, з 14 по 21 липня, по дві групи у дві зміни – так працює приймальна комісія ІФМФК. Недільний день не виняток. А ще цей день, 17 липня, особливий тим, що у проведенні вступних випробувань це своєрідний «екватор» – половина груп пройшли індивідуальну усну співбесіду з української мови.
     Зосередженість, налаштованість на гарну відповідь, вміння справитися з хвилюваннями – основні вимоги до вступників. При доброзичливому ставленні екзаменаторів їм це вдається. У складі екзаменаційної комісії – і директор ІФМФК Володимир Стасюк, колишній випускник нашого закладу освіти, який закінчив Івано-Франківське медичне училище пів століття тому, у 1971-му.
     Результати індивідуальної усної співбесіди екзаменатори оцінюють за шкалою від 100 до 200 балів. Мінімальна кількість балів для участі в конкурсі на регіональне замовлення – 120 балів.
     Поки вступники готуються в аудиторії групою, а потім відповідають на питання своїх білетів, фотокамера фіксує такий відповідальний для них день. Саме ці світлини стануть першими в літописі студентських днів для тих, хто у 2022 році вступить в Івано-Франківський медичний фаховий коледж – найстарший на Прикарпатті медичний навчальний заклад, один з найавторитетніших в Україні. До речі, у 2024 році на третьому курсі вони відзначатимуть, разом з усім колективом, 85-річчя ІФМФК.
     На долю цьогорічних абітурієнтів випали непрості випробування: два роки дистанційного навчання у школі у зв’язку з пандемією коронавірусу, з 24 лютого цього року – російсько-українська війна. Але вони, сподіваємось, свідомо і відповідально вибрали свій майбутній фах, і перші кроки до його здобуття роблять з вірою у перемогу України і з вдячністю ЗСУ.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo