Новини

Індивідуальні усні співбесіди: день шостий

     Ще кілька днів – і в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі завершаться індивідуальні усні співбесіди з української мови для осіб, які в цьому році вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів).
     Дванадцять груп цьогорічних вступників в ІФМФК уже пройшли індивідуальну усну співбесіду з української мови. Попереду два останні дні – і цей етап вступної кампанії буде завершено.
     Щодня по дві групи студентів приходять у коледж на таке вступне випробування. У першій зміні воно розпочинається о 9:00. Саме тоді в Україні відбувається загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими в російсько-українській війні. До неї долучаються і вступники, вшановуючи пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії росії: воїнів, які полягли під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули під час обстрілів українських міст і сіл.
     Серед цьогорічних абітурієнтів є діти, батьки яких воюють в ЗСУ чи є учасниками АТО, є і такі, чиї батьки загинули в цій війні. Ми всі вдячні тим, хто захищає Україну і її мирне майбутнє, хто наближає перемогу.
     А для вчорашніх дев’ятикласників, які стануть студентами ІФМФК, найкращим внеском у перемогу буде успішне навчання. А наразі – успішний вступ у коледж.
     Екзаменатори відзначають непогану підготовку вступників з української мови. Є серйозні, розумні, наполегливі дівчата і хлопці. Під час співбесіди, щоб зняти хвилювання і напруженість абітурієнтів, екзаменатори спілкуються з ними не лише суто з предмету. Директор ІФМФК Володимир Стасюк зізнається, що приємно чути, коли абітурієнти, навіть з сусідніх областей, кажуть, що хочуть вступити саме в Івано-Франківський медичних фаховий коледж. А ще чимало з них займалися в музичній школі, мають спортивні досягнення. В ІФМФК з радістю чекають таких студентів.
     Вступні випробування завершаться у четвер, 21 липня. У приймальній комісії планують, що 22 липня до 16:00 буде оголошено рейтинговий список осіб, рекомендованих до зарахування на місця регіонального замовлення. А в суботу, 23 липня, абітурієнти зможуть подавати документи та укладати договори на навчання.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165