Новини

Індивідуальні усні співбесіди: день сьомий

     Передостанній день проведення вступних випробувань в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі, як і попередні, був успішним. Уже завтра завершаться індивідуальні усні співбесіди з української мови для осіб, які в цьому році вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів).
     Чим ближче до завершення цього етапу вступної кампанії, тим яскравіше вимальовується узагальнений портрет майбутнього студента. За географією – це, здебільшого, представники Прикарпаття, хоча є із інших областей, а також внутрішньо переміщені особи. Абітурієнти вмотивовані, мудрі, налаштовані на серйозне майбутнє навчання. Екзаменатори відзначають непогану підготовку з української мови. Приємно, що серед цьогорічних вступників чимало юнаків. У багатьох із них різноманітні захоплення: музика, спів, спорт.
     19 липня Міністерство освіти і науки України провело чергову нараду щодо цьогорічної вступної кампанії у закладах фахової передвищої освіти. Однак деякі питання наразі залишаються неврегульованими. Приміром, нема роз’яснень щодо пільгових категорій вступників. Пільги передбачені для дітей з інвалідністю, для дітей учасників АТО, а от немає роз’яснень щодо пільг для дітей тих, хто зараз на передовій.
     До речі, такі особи є серед цьогорічних вступників. А також є один випадок проходження індивідуальної усної співбесіди в онлайн-форматі 19 липня о 16:30: дівчинка з особливо небезпечних територій школу закінчила з відмінним свідоцтвом, успішно пройшла співбесіду, має надію, що приїде на навчання в Івано-Франківськ.
     Завтра, 21 липня, індивідуальні усні співбесіди з української мови в ІФМФК завершаться. 22 липня до 16:00 буде оприлюднено рейтинговий список вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця регіонального замовлення. У суботу, 23 липня, проходитиме укладання договорів на «державне» (регіональне) навчання. Цього року передбачено 185 місць регіонального замовлення на спеціалізації «Сестринська справа» і «Лікувальна справа».
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165