Новини

Завершилися індивідуальні усні співбесіди з української мови

     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі 21 липня завершилися індивідуальні усні співбесіди з української мови для осіб, які в цьому році вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за реґіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів). 22 липня буде оприлюднено рейтинговий список осіб, рекомендованих до зарахування на місця реґіонального замовлення. 23-24 липня абітурієнти укладатимуть договори на навчання в ІФМФК.
     Загалом для проходження індивідуальної усної співбесіди з української мови було сформовано 16 груп, це 277 вступників. Якщо попередньо було заплановано зарахування до кожної групи – 15 осіб, то з огляду на велику кількість абітурієнтів її було збільшено до 16-17, а то і 18.
     Серед вступників не лише представники Прикарпаття, а й абітурієнти з інших областей, є також особи з особливо небезпечних територій, з тимчасово окупованих територій – всі зі свідоцтвами державного зразка, є також внутрішньо переміщені.
     Індивідуальна усна співбесіда з української мови проходила в очному форматі, але був один випадок, коли за зверненням дівчини з особливо небезпечних територій, проведена співбесіда в онлайн-форматі.
     Екзаменатори відзначили непогану підготовку вступників з української мови. Незадовільних оцінок не було.
     Рейтинговий список вступників на місця регіонального (державного) замовлення на основі базової середньої освіти (після 9-го класу) буде оприлюднено завтра, 22 липня, о 16:00 на інформаційному стенді приймальної комісії та на веб-сайті коледжу.
     У суботу, 23 липня, вступники, рекомендовані до зарахування на навчання за реґіональним замовленням, зможуть приносити оригінали документів і укладати угоди на навчання згідно з графіком. Перелік необхідних документів вказаний на сайті ІФМФК.
     Важливо: для укладення угод на навчання за регіональним замовленням повинні бути присутніми вступник і хтось з батьків.
     Важливе повідомлення! Якщо у когось із абітурієнтів виникнуть проблеми і він не зможе прибути саме у призначений час, то можна буде привезти документи і укласти угоди у будь-який час до 16:00 23 липня.
     Після зарахування на місця реґіонального замовлення буде сформовано рейтинги вступників, які можуть бути зараховані на навчання на контрактній основні та розпочнеться укладення договорів на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб (контракте навчання).
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo