Новини

Переддипломна практика IVкурсу спеціалізації Акушерська справа

Інформація щодо переддипломної практики студентів 7 групи IVкурсу спеціалізації Акушерська справа.

Переддипломна практика в 7 групі IV курсу розпочалась з 01.11 2022 року і триватиме до 18.01.2023 року. Місце проходження практики в закладах охорони здоров’я студенти обрали самостійно: м. Івано-Франківськ або за місцем проживання (Івано-Франківська чи Тернопільська область). 16 студентів залишилось в м. Івано-Франківськ, 13 - проходить переддипломну практику в районних центрах.

На жаль, пандемія та війна, яку розпочала росія проти України, внесли корективи у практичне навчання. Практична підготовка передбачає оволодіння навиками, які можна успішно засвоїти як на практичних заняттях так і при проходженні виробничої та переддипломної практики в закладах охорони здоров’я. Але пандемія та війна обмежили можливість працювати в стаціонарах.

Тому, студенти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 165) з великим бажанням пішли на переддипломну практику в заклади охорони здоров’я, стараються усунути певні недоліки в практичній підготовці. Побажаємо їм успіхів у проходженні практики.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165