Новини

Розпочалися вступні випробування для дев’ятикласників

     Як і в минулому році, 14 липня в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) розпочалися вступні випробування для осіб, які в цьому році вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів). Проходять вони у формі співбесіди з української мови.
     Напередодні завершився прийом заяв і документів від дев’ятикласників – загалом їх подали 359 осіб, 81 абітурієнт – на дві спеціалізації.
     Для проведення співбесіди сформовано 18 груп, в кожній по 17-20 вступників, оскільки подано багато заяв. У день співбесіду мають по дві групи.
     Кожний вступник вибирає білет методом жеребкування, білет містить 12 завдань. На їх опрацювання відведений певний час. А під час співбесіди вступник «захищає» свої завдання, дає відповіді екзаменаторам. І одразу отримує оцінку.
     Як відзначають абітурієнти, відведеного для підготовки часу цілком достатньо, вони задоволені форматом екзаменаційних білетів, ніхто не скаржиться на дуже складні завдання. Наприкінці червня для усіх бажаючих було проведене онлайн-консультування з української мови.
      За результатами першого дня співбесіди з української мови незадовільна оцінка лише одна. Екзаменатори відзначають непогані знання вступників, хоча останні два роки навчання були непростими: спочатку дистанційне навчання через COVID-19, з 24 лютого 2022 року – повномасштабна війна.
     Тож ставлення до всіх вступників доброзичливе. Члени приймальної комісії, екзаменатори створюють ділову, але спокійну атмосферу.
     Задля безпеки абітурієнтів співбесіда проходить в укритті на нульовому поверсі. Тут є санвузол, кулер з водою, аптечка. Навіть можна пригоститися цукерками, як жартують, «для стимуляції мозку» і зняття хвилювань.
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165