Новини

Вступні випробування для дев’ятикласників: день другий

    В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) тривають вступні випробування для осіб, які в цьому році вступають на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів). Сьогодні ще дві групи проходили співбесіду з української мови.
    Другий день вступних випробувань припав на вихідний – суботу, та для абітурієнтів двох груп це був робочий день, напружений і відповідальний. Оскільки від вступників надійшло багато заяв, у коледжі вирішили, що вступна кампанія проходитиме без вихідних.
     Для батьків субота-неділя – це додаткова можливість прийти підтримати своїх дітей. По-перше, вони можуть переконатися, що у коледжі подбали про безпечні умови, співбесіда проходить в укритті на нульовому поверсі. По-друге, батьки можуть зайти у коледж і побачити, в яких умовах мають можливість навчатися студенти, побачити спорткомплекс, затишну територію, в альтанці почекати закінчення співбесіди у своїх дітей. По-третє, батькам здається, що така моральна підтримка, коли вони неподалік, допомагає їхнім донькам і синам. Та й потримають смартфони-айфони дітей, бо заходити з телефонами на іспити не можна.
     Може, це випадковість, але за суботній день не було незадовільних оцінок, тоді як вчора одна була. Більше того, двоє вступників отримали на співбесіді найвищий бал – 12. Вчора таких високих оцінок не було.
     Важливо наголосити, що формування груп для проходження вступних випробувань здійснювалося згідно з порядком надходження заяв і з врахуванням побажань вступників.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165