Новини

Майстер-клас в геріатричному пансіонаті

     Здобувачі освіти групи 3а IV курсу спеціалізації Сестринська справа КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) організували майстер-клас з розмальовування пряників для мешканців геріатричного пансіонату. Таку акцію приурочили до Всесвітнього дня доброти, який відзначається 13 листопада.
     На базі геріатричного пансіонату студенти випускного курсу проходять навчальну практику, відпрацьовуючи практичні навики, а водночас освоюючи особливості роботи з людьми похилого віку. Неодноразово представники ІФМФК передавали у цей заклад гуманітарну допомогу та солодкі гостинці.
     Та 6 листопада під керівництвом викладачки Іванни Дмитрівни Кочержук відбулося незвичне заняття. Майбутні медсестри провели для мешканців пансіонату майстер-клас з розмальовування пряників. Для студентів це був своєрідний урок милосердя і доброти.
     Бо за тиждень, 13 листопада, відзначається Всесвітній день доброти. Він бере свій початок з 1997 року, коли в Японії створився волонтерський «Всесвітній рух за доброту». Нині таку календарну дату відзначають у 28 країнах, на усіх континентах. Це добра нагода робити гарні вчинки. А, як стверджують медики, у людей, які роблять добрі справи кожен день, кращий імунітет, вони менше хворіють.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo