Новини

Тематичне удосконалення

9 листопада на базі КЗ ФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) в офлайн форматі навчались слухачі груп тематичного удосконалення "Сестра медична/брат медичний з паліативної допомоги", "Сестра медична/брат медичний операційний", "Лаборант (фельдшер-лаборант) клініко-діагностичної лабораторії".

Лекційні заняття провели:

  • директор коледжу Володимир Васильович Стасюк, який зупинився на деяких важливих аспектах санітарно-освітньої роботи, класичних визначеннях здоров’я, класифікації Роббінса, духовній складовій здоров’я,
  • заступниця директора з післядипломної роботи Олександра Денисівна Воєвода, яка ознайомила слухачів з особливостями проведення на відділенні циклів спеціалізації та тематичного удосконалення відповідно до наказу МОЗ України від 10.11.2022 року «Про подальше удосконалення системи післядипломної освіти та безперервногопрофесійного розвитку фахівців з фаховою передвищою, початковим рівнем вищої медичної і фармацевтичної освіти».

Голова циклової комісії хірургічних дисциплін Володимир Миколайович Яцків під час навчального тренінгу відпрацював із слухачами практичні навички на реанімаційному тренажері-симуляторі, який коледж отримав у подарунок від Klinikum Ernst von Bergmann gGmbH (Потсдам, Німеччина). Слухачі оцінювали параметри роботи дихальної системи, серцево-судинної системи, вчилися користуватись автоматичним зовнішнім дефібрилятором (АЗД), проводити внутрішньокісткову канюляцію.

     «Навчаємось максимально в очному форматі» -  так зараз відбувається освітній процес на всіх циклах тематичного удосконалення, що проводяться на відділенні післядипломної освіти ІФМФК в осінньому семестрі.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165