Новини

Навчання слухачів відділення післядипломної освіти коледжу

     Слухачі відділення післядипломної освіти коледжу навчаються за змішаною (очно-дистанційною) формою навчання. Для навчання онлайн використовується освітня платформа Zoom та Google форми, у офлайн форматі слухачі навчаються на базі відділення ПДО, аудиторій і кабінетів КЗ ФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165). Окрім того, у 2024 році заплановано 5 виїзних циклів навчання на базі КНП «Центральна районна лікарня Калуської МР» та КНП «Калуський міський центр медико-санітарної допомоги» Калуської МР та 9 виїзних циклів – на базі КНП «Коломийська ЦРЛ» Коломийської МР та КЗ «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».
     Заняття із слухачами проводять досвідчені викладачі коледжу та лікарі закладів охорони здоров’я міста, медичні директори і їх заступники з медсестринства, головні медичні сестри, завідувачі відділеннями а також експерти департаменту охорони здоров’я ОДА.
     26 лютого у коледжі навчались слухачі циклів тематичного удосконалення «Хірургія. Сестра медична відділення хроніодіалізу та детоксикації»,  «Неврологія. Сестра медична неврологічних відділень» та циклу спеціалізації за фахом «Екстрена медицина. Фельдшер медицини невідкладних станів».
     Викладачка основ медсестринства Климович Світлана Михайлівна вивчала із слухачами питання гігієни рук та використання в роботі молодшого медичного спеціаліста засобів індивідуального захисту; директор коледжу Володимир Васильович Стасюк у своїй лекції акцентував увагу на основних питаннях організації надання медичної допомоги населенню області, медико-соціальних аспектах здоров’я та проведенні санітарно-освітньої роботи. Заступниця директора з післядипломної освіти Олександра Денисівна Воєвода зупинилась на особливостях навчання слухачів на циклах спеціалізації та тематичного удосконалення, а викладач хірургічних дисциплін Веприняк Микола Миколайович провів практично-орієнтоване заняття та відпрацював зі слухачами навички користування військовою індивідуальною аптечкою, мішком Амбу, зупинки кровотеч за допомогою джгутів-турнікетів САТ, MAT, SOFT. На реанімаційному тренажері-симуляторі, який коледж отримав у подарунок від Klinikum Ernst von Bergmann gGmbH (Потсдам, Німеччина), курсанти вчились проводити серцево-легеневу реанімацію, у т.ч із застосуванням автоматичного зовнішнього дефібрилятора.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165