Новини

Нескорені. 10 років спротиву окупації Криму

    В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165)відбулися різні заходи на відзначення десятиріччя спротиву окупації Криму і початку війни росії проти України.  
    З 2020 року 26 лютого відзначається День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, встановлений указом Президента України для вшанування героїзму і мужності громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території АРК і м. Севастополя, у відстоюванні територіальної цілісності України.
    З метою національно-патріотичного виховання здобувачів освіти та з нагоди такої календарної дати викладачі історії Галина Василівна Басараб та Мирослава Василівна Вацеба організували круглий стіл «Нескорені… 26 лютого – День кримського спротиву російській окупації».
    Здобувачі освіти І курсу 8 групи ОПП Сестринська справа підготували лепбуки з даної тематики.
    Відбувся також перегляд документального фільму «Крим. Нескорений». А в  бібліотеці коледжу розгорнута книжкова виставка «Наш український Крим».
    Здобувачі освіти ІФМФК вшанували мужність тисяч жителів Кримського півострова, які 26 лютого 2014 року вийшли у Сімферополі на мітинг на підтримку територіальної цілісності України і які сьогодні продовжують чинити опір окупантам на півострові. Адже боротьба триває.
Пресцентр коледж.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165