Новини

Конкурс «Найкращий за майбутньою професією» на ІІІ курсі

     Поєднання практики і благодійності – 11 квітня в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) відбувся конкурс «Найкращий за майбутньою професією» на третьому курсі ОПП Лікувальна справа разом з благодійним аукціоном зі збору коштів на ЗСУ.
    Організатором такого конкурсу виступив викладач хірургічних дисциплін Петро Богданович Годованець, він став і ведучим заходу. Відповідно основний акцент був звернутий на виконання практичних навичок з хірургії.
    За звання кращих змагалися три команди майбутніх фельдшерів – 1, 5 і 10 груп, у кожній – по четверо здобувачів освіти. Їм довелося пройти чотири конкурсні випробування, де оцінювалися правильність та швидкість виконання завдань. Журі з викладачів хірургії було вимогливим, але справедливим.
    За кожну команду щиро вболівали однокурсники, таких вболівальників у залі зібралося багато – більше сотні. А поки команди готувалися до чергового випробування, у перервах між конкурсами проходив аукціон-розіграш лотів, на якому було зібрано 4300 гривень.
    З ініціативою проведення такого благодійного аукціону зі збору коштів на ЗСУ виступили голова студради ІФМФК Тетяна Мандзюк та спілка студентів, батьки яких сьогодні воюють у лавах Збройних сил України або загинули на російсько-українській війні. Саме за рішенням цих студентів буде визначено підрозділ, для якого передадуть ці кошти.
Пресцентр коледж.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165