Новини

Тренінг в «Прикарпатенерготрейді»

     Фахівці КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) під керівництвом викладача хірургічних дисциплін Петра Богдановича Годованця 25 квітня провели тренінг з домедичної допомоги в ТОВ «Прикарпатенерготрейд».
     Близько 70 працівників підприємства взяли участь у цьому тренінгу, під час якого не лише дізналися про методи порятунку інших і себе на долікарському етапі, а й мали змогу практично відпрацьовувати навички зупинки критичних кровотеч, зокрема накладання кровоспинного турнікету, проведення серцево-легеневої реанімації (непрямого масажу серця, штучної вентиляції легенів з допомогою мішка Амбу), застосування автоматичного зовнішнього дефібрилятора. Додатково розглянули також питання невідкладної допомоги при потраплянні стороннього тіла в дихальні шляхи.
 
     Тренінг проведено за тією ж програмою і методикою, що і у освітніх закладах Прикарпаття. Адже навчання, як діяти при надзвичайних ситуаціях, щоб кваліфіковано надати домедичну допомогу до приїзду медичних працівників, є важливе для усіх, незалежно від віку і фаху.
Пресцентр коледж.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165