Новини

Триває співбесіда у вступників: день другий

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) продовжується вступна кампанія. 15 липня ще дві групи вступників на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням на основі базової середньої освіти (9 класів) проходили співбесіду з української мови.
      Безпечно, комфортно, спокійно, доброзичливо так проходять вступні випробування в ІФМФК. Безпечно – бо в укритті на нульовому поверсі, і навіть ранкова сирена повітряної тривоги на вплинула на вступні випробування. Комфортно – бо забезпечені гарні умови (від температури повітря до кулеру з водою). Спокійно і доброзичливо – бо за таким принципом працює приймальна комісія.
     Оця доброзичливість відчувається уже від етапу жеребкування. Кожний вступник вибирає білет, згідно з яким буде його робоче місце й індивідуальні завдання. В аудиторії вступники сидять в шаховому порядку. На опрацювання завдань, які не виходять за межі шкільної програми, відведений певний час. Готуються усією групою, а потім, відповідно до жеребкування, по двоє після невеликого відпочинку заходять на «захист» своїх завдань перед екзаменаторами.
     Про свої оцінки абітурієнти дізнаються відразу після співбесіди – менше очікувань і переживань.
     Як підтверджують світлини з вступних випробувань, абітурієнти відчувають себе спокійно, поводяться невимушено, нема переляках очей і скарг на надзвичайну складність. Відповідно і результати співбесіди хороші.
     Завтра наступні дві групи абітурієнтів здаватимуть вступні випробування.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165