Новини

Зимова спартакіада

     У понеділок, 30.01.2017р. у коледжі урочисто відкрилися ігри зимової спартакіади. Одним з основних завдань турніру є популяризація здорового способу життя та розвиток загальнолюдських якостей у різних екстремальних ситуаціях.
     Відповідно до жеребкування першими на арену вийшли команди першого курсу «Прометей», «Гіпократи», «О-ба-на». Протягом двох тижнів команди змагатимуться за призові місця.
     От і закінчився перший тур зимової спартакіади. Перші поразки і перемоги, успіхи і невдачі, надії і розчарування. Адреналін зашкалює, емоції по вінця, враження через край і не лише від змагань, а і від того, що спілкування у групі, сприйняття один одного перейшли на новий, значно вищий рівень. Хочеться вірити, що змагання другого туру та фінальна зустріч будуть ще більш жвавими та емоційними.
     Ще не вщухли дебати після першого туру змагань зимової спартакіади, а вже у спортивному двобої зустрілися команди юнаків «Тайфун» та «Імпульс» груп спеціальності «лікувальна справа». Як і очікувалось, зустріч була цікавою та напруженою і внесла у спортивне життя коледжу свої корективи. Урочистості змаганням додали запальні танці груп підтримки уболівальників. Як відмітили члени журі, працювати стає щораз цікавіше, легше та приємніше. У команд спостерігається згуртованість, зібраність, товариська підтримка. Тому як вболівальники так і групи підтримки, як команди так і журі винесли із зустрічі не лише емоції, запал енергії, а й величезний досвід, який пригодиться їм у подальшому студентському житті.
     З дня на день, від зустрічі до зустрічі наростаючий дух суперництва витав у стінах коледжу. Команди- фіналісти, готуючись до змагань, прагнули вразити уболівальників як згуртованістю, злагодженістю своїх виступів, так і високим рівнем підготовки хореографічних номерів груп підтримки.
     І ось фінал! Здається, таких емоцій і такого азарту стіни спортивної арени ще не бачили. Мінімальна перевага в конкурсах переходила від команди до команди протягом усієї зустрічі. І це лише додавало запалу як учасникам, так і уболівальникам. Усі сподівались, що крапки над «І» журі розставить вкінці зустрічі. Однак чия команда найсильніша, найспритніша, яка група найдружніша та найвинахідливіша ми дізнаємося в День Стрітення Господнього на святі закриття спартакіади.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo