Новини

Міжнародний телевізійний фестиваль-конкурс мистецтв «Золота соната - 2018»

     27-28 жовтня 2018 року в м. Полтава пройшов Міжнародний телевізійний фестиваль-конкурс мистецтв «Золота соната - 2018». Міжнародний фестиваль присвячений Олександру Михайловичу Шумлянському (1748-1795) – відомому анатому, гістологу, одному з основоположників мікроскопічної анатомії, який розробив проект перетворення госпітальних шкіл на медико-хірургічні училища.
 Організатори та партнери конкурсу:
  • МГО «Європейська молодіжна ліга»
  • ПОВ «Національна всеукраїнська музична спілка»
  • ВДНЗ «Українська медична стоматологічна академія»
  • Палац дозвілля «Листопад»
  • Медіа-група «Mig Reporter»
  • Президент фестивалю - голова МГО «Європейська молодіжна ліга» – Віталій Нечитайло
     У міжнародному телевізійному фестивалі-конкурсі мистецтв "Золота соната-2018" взяли участь 1500 учасників, серед яких представниками західної України були студентки Івано-Франківського базового медичного коледжу Анкудович Віра (IV курс 3 група) та Штейнберг Христина (III курс 9 група) спеціалізації «Сестринська справа».    
     Наші студенти отримали певний досвід та продемонстрували високий рівень виконавської майстерності, оригінальну подачу музичного твору та артистичність, чистоту інтонування та сценічну культуру. Заняття вокалом – це не тільки велике задоволення, а в першу чергу творча праця, яка потребує наполегливості та постійного самовдосконалення. Заняття з педагогом, бажання та любов до музики дають результати. 
     За результатами Міжнародного телевізійного фестивалю-конкурсу мистецтв «Золота соната - 2018» Штейнберг Христина стала лауреатом ІІ ступеня у номінації «Вокальне мистецтво», жанр «Естрадний вокал» IV  вікова категорія. Анкудович Віра – лауреат ІІ ступеня у номінації «Вокальне мистецтво», жанр «Естрадний вокал» V  вікова категорія.
     Адміністрація, педагогічний та студентський колектив вітає переможців та бажає творчих успіхів!
.be">Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Золота соната - 2018»

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo