Новини

Обласний конкурс театрів фольклору та драматичних колективів

      З метою залучення молоді до відродження народних традицій, пропаганди українського фольклору та етнографії, збереження звичаїв та обрядів серед студентської молоді, 07.12.2018 р. драматичний колектив студентів Івано-Франківського базового медичного коледжу взяв участь в обласному конкурсі театрів фольклору та драматичних колективів. У конкурсі взяли участь 292 студенти із 16 закладів вищої освіти. Було представлено авторський твір Юрія Вихованця (художній керівник драмгуртка ІФБМК) "Різдво ХХІ". Постановка відповідала основним вимогам конкурсу та творчим здібностям студетів. Юні актори продемонстрували віртуозну гру, багатогранність особистості, відчуття образів в які перевтівлювались. Вистава «Різдво ХХІ» є сучасною постановкою святкування вертепу щодо подій, які склалися в Україні. Вона відображає силу та стійкість українців перед російським агресором, який у виставі виступає у ролі Ірода. Вистава наповнена патріотичним вихованням до України, яка є священною, єдиною і недосяжною для московських ординців. Україна наша мати! Як усі єдині люди – то Христос із нами буде!
    За підсумками обласного конкурсу серед колективів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації наші актори отримали ІІ місце у номінації "Драматичні колективи".
     Педагогічний та студентський колективи вітають переможців та сердечно вдячні керівнику драматичного гуртка Юрію Вихованцю!!!
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165