Новини

День Святого Миколая

     Настав казковий та чарівний день для діток усього світу – День Святого Миколая – опікуна воїнів, подорожуючих, студентів, моряків та лучників. В Україні цей Святий вважається заступником від бід та напастей, помічником у найважчих справах та обставинах, покровителем та заступником дітей. Серед багатьох чеснот Святого Миколая відокремлюють його дар безкорисливо творити добро. Саме тому в цей день існує добра традиція: робити подарунки, дарувати тепло і любов тим, хто його потребує, особливо дітям, тим самим приносити  їм радість і впевненість, що їх люблять. Сьогодні він поспішає до кожної дитини, яка бажає дива та приємних сюрпризів. Особливо очікують на цей день діти, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Щоб допомогти таким дітям у Івано-Франківському базовому медичному коледжі 17.12.2018 року було проведено благодійний ярмарок до якого долучились студенти та викладачі. Зібрано 18412 грн. Частина суми перерахована на лікування онкохворої дитини Чернятин Анастасії  (8545 грн.). Для дітей Солотвинської школи-інтернату придбано іграшки, одяг, гостинці, на суму 9867 грн.
     Студенти-медики розважали дітвору та тішили присутніх своїм оптимізмом і щирістю. Учні молодших та старших класів читали вірші, танцювали, співали пісні, прославляючи Святителя Божого Миколая, отримували гостинці від  чудотворця, які з великою любов’ю підготували для них наші студенти.
     Усі учасники цього заходу, щиро вдячні Святому угоднику Божому Миколаю за щедрі подарунки та гарний настрій! Нехай у цей казковий день, Святий Миколай завітає та обдарує кожного найбільш бажаними та необхідними подаруночками!
     Слід відзначити, що помічниками Святого Миколая працювала команда у складі: Кравця Олександра Романовича (керівник групи I-5), Мельник Лесі Ігорівни (культорганізатор) та студентів: Валерії Попадинець, Назарія Будзика, Дем’яника Михайла, Сеніва Івана, Савчука Михайла, Січ Андріани, Мороз Вероніки, Матіяшів Тетяни, Механчук Наталії, Миленького Костянтина, Перегінця Богдана,  Філип Ольги, Шаварської Андріани, Шлапак Анастасії, Ящук Мар’яни, Жигалюк Юлії, Романюк Наталії, Марущак Тетяни, Дністрянської Анастасії, Синиці Людмили, Дудяк Софії, Трушик Руслани, Дмитрів Юлії, Йосифів Вікторії, Рибак Ліліани, Тинюк Уляни, Кизими Марти, Войнирович Ярини, Тимочко Оксани.
    Ось і завершилось свято Миколая, але радість від зустрічі з ним залишиться у серцях дітей ще на довгі роки. Ми раді, що зуміли організувати цей казковий день. Ми вдячні кожному, хто допомагав та підтримував ініціативу адміністрації закладу та студентського  самоврядування у цій благородній справі. Дякуємо всім викладачам, студентам-волонтерам, що поділяють наші погляди, допомагають дітям. Щиро дякуємо всім, у кого серце відкрите для Добра та Любові!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165