Новини

Батьківські збори для батьків студентів I курсу

      17 травня 2019 року в коледжі у відділенні «Сестринська справа», «Лікувальна справа» відбулися тематичні батьківські збори для батьків студентів I курсу, присвячені Дню Матері.
     З  аналізом проблем та особливостей навчально-виховного процесу першого року навчання у коледжі на зборах виступили: директор коледжу В. В. Стасюк і заступник директора з навчально-методичної роботи О. Д. Воєвода.
       О. Д. Воєвода озвучила строки завершення семестру, розклад  канікул та зазначила, що студенти медичного коледжу здобувають ґрунтовні знання в процесі вивчення загальноосвітніх предметів, вчаться самостійно приймати рішення, займаються в гуртках, беруть участь в конкурсах, олімпіадах. Кожен студент – це особистість зі своїм власним баченням проблем, з власною оцінкою суспільних явищ. Всі разом вони творять імідж навчального закладу та примножують його славу, історію.
   Практичний психолог коледжу М.В. Усенко розповіла батькам  про особливості підліткового віку. Якісні зміни, що відбуваються в інтелектуальній та емоційній сферах особистості підлітка породжують новий рівень його самосвідомості, потреби у самоствердженні, рівноправному і довірливому спілкуванні з ровесниками і дорослими.
     Студенти I курсу під керівництвом заступника директора з виховної роботи Мальованчук Н.В., художнього керівника Кушнір Г.С. організували та провели концерт до Дня матері, Міжнародного дня сім’ї для своїх батьків. З вуст студентів звучали найсердечніші слова-звеличення Матері Божої, слова-присвяти Матері Україні, слова-вітання усім матерям світу.       
  Чудові художні номери додали веселкових барв у цікаве дійство, а це: танцювальна композиція «Pretty Woman», (кер. М. Ардашкіна), пісні «Над Україною», «Моя мамо», «Дорогій матусі» (Тетяна Бечка, Віра Анкудович, Христина Кіт, Христина Семенюк,  кер. Г. Кушнір), поетичний дарунок «Матусі від ненародженого дитяти» (Христина Яворська,  кер. Н. Мальованчук).
  Після загальних зборів керівники груп ознайомили батьків з навчальними досягненнями студентів та відвідуванням занять ними.
  Такі заходи дають позитивний результат в організації навчально-виховного процесу, бо тільки спільними зусиллями батьків та викладачів можна виховати гідних молодих людей, які будуть в майбутньому свідомими громадянами своєї країни.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165