Новини

Перемога на обласному конкурсі поезії

 Перемога на обласному конкурсі поезії

    Студентка ІІІ курсу Івано-Франківського базового медичного коледжу (Івано-Франківського медичного фахового коледжу) Христина Яворська здобула перше місце у номінації «Лірика» на обласному конкурсі поезії серед студентів закладів фахової передвищої освіти.
    Традиційно такий конкурс присвячений Дню української мови та писемності, однак в цьому році через пандемію коронавірусу його довелося провести дистанційно. Перший етап конкурсу відбувся на платформі Zoom у коледжі за участі 12 студентів. Другий етап відбувся 11 листопада 2020 року.
    У ІІ етапі обласного конкурсу поезії взяли участь 15 студентів з 29 закладів фахової передвищої освіти. Вони представили твори у двох номінаціях: «Патріотика» і «Лірика». Для участі в конкурсі талановита молодь надсилала відеозаписи своїх виступів, в яких кожен намагався передати свої емоції, продемонструвати виконавську майстерність та розкрити зміст поезії. Те, що замість сцени був екран гаджета, стало для них додатковим випробуванням.
    Івано-Франківський базовий медичний коледж представляли студентки Христина Яворська (ІІІ курс 5 група) спеціалізація «Лікувальна справа» та Юлія Ковальчук (І курс 8 група) спеціалізація «Сестринська справа». Їхні виступи вразили журі високою майстерністю виконання, артистизмом, емоційним розумінням твору.
    У номінації «Лірика» переконливо та життєствердно звучала поезія з уст Христини Яворської. Її виступ був високо оцінений – вона посіла перше місце.
    Педагогічний та студентський колективи щиросердечно вдячні студенткам Юлії Ковальчук та Христині Яворській за чудове представлення навчального закладу на обласному конкурсі поезії та висловлюють подяку керівникам: Наталії Андріївні Римар, Наталії Валеріївні Мальованчук та за сприяння у підготовці відеоматеріалів - Барзію Олегу Євгеновичу.    

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165